Speciaal voor jullie heb ik mijn favoriete yoga workouts op een rijtje gezet. Al een paar jaar ben ik helemaal verslaafd aan yoga. Ik vind yoga echt een heerlijke sport. Niet alleen voor je lichaam, maar ook om je geest wat meer tot rust te brengen. Zeker als je vaak last hebt van stress is yoga heel fijn. Ik doe mijn yoga workouts vaak via YouTube met het kanaal van Boho Beautiful. Het is een koppel die de wereld rondreist en tijdens het reizen prachtige yoga video’s maakt, hoe tof is dat? Zo heb je een beetje het gevoel alsof je op vakantie bent tijdens je yogales. Ik kies elke dag verschillende yoga workouts, die ik met elkaar combineer. Benieuwd naar mijn favoriete yoga workouts? Ik zette ze voor je op een rijtje.

 

Mijn favoriete yoga workouts

 

Yoga workout #1

 

 

Deze yoga workout doe ik zo vaak, echt heerlijk! Wat ik fijn vind is dat de workout niet te snel is, waardoor het ook prima bij te houden is voor beginners. Toch is het een lekker pittige yoga workout, waarbij je ook zeker gaat zweten.

Level: beginner/gemiddeld

 

Yoga workout #2

 

 

Deze yoga workout is speciaal voor je core. Door deze een paar keer per week te doen train je je buikspieren goed en wordt alles wat strakker. Ook heel fijn: het tempo is niet te snel.

Level: gemiddeld

 

Yoga workout #3

 

 

Dit is een vinyasa flow les, waarbij het tempo lekker rustig is. Wel komen er wat meer gevorderde poses in voor. Een fijne yoga workout om te focussen op je balans.

Level: gemiddeld/gevorderd

 

Yoga workout #4

 

 

Eén van mijn favoriete yoga workouts is natuurlijk de Bali workout. Deze is opgenomen in Ubud, hoe leuk! Het tempo is redelijk snel, maar de poses zijn niet erg ingewikkeld. Een fijne les om je lichaam lekker te laten zweten.

Level: beginner/gemiddeld

 

Yoga workout #5

 

 

Dit is een lekkere power yoga les, waarbij de oefeningen in snel tempo worden afgewisseld. Deze doe ik een paar keer per week, vooral de pigeon pose op het einde is erg fijn.

Level: gemiddeld/gevorderd

Vind je het leuk om vaker dit soort dingen te zien? Laat het mij dan weten in de comments. Ik kan bijvoorbeeld ook een blog maken met fijne yoga filmpjes om tot rust te komen. Have fun met de yoga workouts!

Wil je door mij begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of bestel mijn nieuwste e-book!

 

info@zonderz