Eat Good, Feel Good E-book

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

14,99

Doe jij ook mee met de Eat Good, Feel Good Challenge? Deze challenge staat in het teken van gezond eten en weer lekker in je vel zitten. Misschien heb je na al die pepernoten en kerstdiners ook wel behoefte aan een gezonde start van het nieuwe jaar. Dan is de Eat Good, Feel Good Challenge echt wat voor jou! Samen gaan we elkaar motiveren om gezond te eten en goed voor ons lichaam te zorgen.

 

E-book en voedingsschema

Bij deelname aan de challenge krijg je een e-book boordevol gezonde recepten, inclusief een voedingsschema voor 14 dagen. Alle recepten zijn gemaakt door Puur Suzanne en Zonderzooi. De recepten zijn vegetarisch, gezond en makkelijk om te maken. Verder bevat het voedingsschema een goede balans van koolhydraten, eiwitten en vetten. Het e-book bevat veel verschillende recepten, van gezonde pizza’s tot salades en soepen. Daarnaast bevat het ook zoete recepten, zoals blauwe bessen muffins of snicker-dadels. Genoeg inspiratie dus om twee weken lang gezond en gevarieerd te eten!

Beschrijving

 • 35 gezonde vegetarische recepten
 • Recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor
 • Alle recepten zijn makkelijk om te maken
 • Inclusief voedingsschema voor 14 dagen
 • Goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten
 • De ingrediënten zijn verkrijgbaar bij de meeste supermarkten

2 beoordelingen voor Eat Good, Feel Good E-book

 1. Waardering 5 uit 5

  Sam (geverifieerde eigenaar)

  Echt een prachtig e-book met lekkere recepten. Hiervoor heb ik ook al aan challenges van Zonderzooi meegedaan en die waren goed bevallen. De recepten zijn lekker en eenvoudig in korte tijd te bereiden. De coaching en goede tips van Dalí zijn echt een pluspunt.

 2. Waardering 5 uit 5

  Nadia

  Zo fijn dat je geen chef kok hoeft te zijn om lekker te kunnen koken! Dit vind ik het grootste pluspunt van de recepten: simpel, maar mega lekker en natuurlijk gezond!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi