Eat Good, Feel Good E-book

(2 klantbeoordelingen)

14,99

Wil je gezonder eten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ga dan aan de slag met het Eat Good, Feel Good e-book. Dit e-book staat in het teken van gezond eten en weer lekker in je vel zitten. Misschien zit je even niet zo lekker in je vel en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken. Dan is het Eat Good, Feel Good E-book echt wat voor jou! Door middel van een 14-dagen voedingsschema en heel veel lekkere recepten kan je gelijk aan de slag.

 

E-book en voedingsschema

Alle recepten zijn gemaakt door Puur Suzanne en Zonderzooi. De recepten zijn vegetarisch, gezond en makkelijk om te maken. Verder bevat het voedingsschema een goede balans van koolhydraten, eiwitten en vetten. Het e-book bevat veel verschillende recepten, van gezonde pizza’s tot salades en soepen. Daarnaast bevat het ook zoete recepten, zoals blauwe bessen muffins of snicker-dadels. Genoeg inspiratie dus om twee weken lang gezond en gevarieerd te eten!

Beschrijving

Zonderzooi inspiratie magazine

2,99

Daar is 'ie dan: het Zonderzooi inspiratie magazine! Een online tijdschrift boordevol inspiratie voor een Zonderzooi lifestyle. Met onder andere veel lekkere recepten, inspirerende artikelen en DIY's. Ook staan er verschillende interviews in en laten bekende foodbloggers hun eetdagboek zien. Dalí deelt haar favoriete yogaposes en geeft handige tips voor een zero waste lifestyle. Een handig online magazine om je leven wat gezonder, gelukkiger en duurzamer te maken.    
 • Meer dan 100 pagina’s aan inspiratie
 • Recepten voor ontbijt, lunch en diner
 • Leuke DIY’s om thuis te maken
 • Ontdek alles over natuurlijke verzorging
 • Foodbloggers delen hun vegan eetdagboek
 • De fijnste yin yoga poses voor thuis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zonderzooi inspiratie magazine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • 35 gezonde vegetarische recepten
 • Recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor
 • Alle recepten zijn makkelijk om te maken
 • Inclusief voedingsschema voor 14 dagen
 • Goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten
 • De ingrediënten zijn verkrijgbaar bij de meeste supermarkten

2 beoordelingen voor Eat Good, Feel Good E-book

 1. Sam (geverifieerde eigenaar)

  Echt een prachtig e-book met lekkere recepten. Hiervoor heb ik ook al aan challenges van Zonderzooi meegedaan en die waren goed bevallen. De recepten zijn lekker en eenvoudig in korte tijd te bereiden. De coaching en goede tips van Dalí zijn echt een pluspunt.

 2. Nadia

  Zo fijn dat je geen chef kok hoeft te zijn om lekker te kunnen koken! Dit vind ik het grootste pluspunt van de recepten: simpel, maar mega lekker en natuurlijk gezond!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach & blogger at Zonderzooi
Hoi ik ben Dalí! Ik ben dol op koken, reizen en yoga. Met mijn blog Zonderzooi wil ik je inspireren om zo min mogelijk 'zooi' te eten en duurzamer te leven. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Naast mijn blog werk ik ook als foodcoach en begeleid ik mensen met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is mijn motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.