Ben jij ook zo gek op kerst desserts met chocolade? Je kan mij er echt voor wakker maken, want ik ben er dol op. Toen ik nog een klein meisje was waren de toetjes al mijn favoriete onderdeel van het kerstmenu. Dat is eigenlijk nooit echt veranderd, diep van binnen ben ik nog een klein kind dat de hele avond uitkijkt naar het dessert. Vooral desserts met lekker veel chocolade en koekjes, heerlijk! Met Kerstmis wil je natuurlijk wel een beetje uitpakken en daarom zette ik de lekkerste desserts voor je op een rijtje. Wat dacht je van chocolademousse met Oreo of een heerlijke vegan cheesecake? Dat wordt smullen deze kerst!

Ik heb gekozen voor recepten die makkelijk te maken zijn, zodat je niet uren in de keuken hoeft te staan. Daarnaast zijn alle desserts in dit lijstje vegan en lactosevrij. Ook zijn er veel recepten glutenvrij. Hopelijk kan je lekker smullen van deze recepten tijdens Kerstmis. Ik hoef dit jaar met kerst helemaal niks te doen, fijn he? Wij wisselen altijd af wie er moet koken en volgend jaar ben ik pas weer aan de beurt. Dat betekent dus een stressloze kerst dit jaar en vooral genieten van al het eten. Ga jij wel een kerstdiner koken? Dan wens ik je vast veel succes. En natuurlijk hele fijne feestdagen.

 

Kerst desserts met chocolade

 

Vegan chocolademousse met Oreo

 

kerst-desserts-met-chocolade

Deze vegan chocolademousse van Cooked by Renske bevat maar vijf ingrediënten en staat snel op tafel. Ooohh en wat ziet het er lekker uit! Klik hier voor het recept.

 

Cheesecake met chocolade en frambozen

 

kerst-desserts-met-chocolade

Deze cheesecake met chocolade en frambozen ziet er echt uit om van te smullen! En hij is nog glutenvrij ook. Het recept van Personal Foodcoaching vind je hier.

 

Vegan chocolade brownies

 

vegan-chocolade-brownies

Deze chocolade brownies kan je gerust al een dag van te voren maken. Lekker met een bolletje vanille ijs bijvoorbeeld! Het recept vind je hier.

 

Chocoladetaart met peer

 

kerst-desserts-met-chocolade

Deze chocoladetaart van Healthinut ziet er mega lekker uit en is ook makkelijk om te maken. De combinatie van chocolade en peer is heerlijk! Klik hier voor het recept.

 

Chocolademousse met vanille-kokosroom

 

kerst-desserts-met-chocolade

Bij een kerstdiner hoort gewoon chocolademousse, vind je niet? Van deze chocolademousse met vanille-kokosroom krijg ik gelijk honger. Het recept vind je hier.

Laat je me weten wat je van deze kerst desserts met chocolade vond? Deel je recept foto op Instagram via #zonderzooi of tag me @zonderzooi. Vind ik leuk!

Wil je aan de slag met vegetarische recepten? Bestel dan het vegetarisch voedingsschema.

Wil je door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Meld je dan nu aan voor foodcoaching.

 

 

Latest posts by Zonderzooi (see all)