Zonderzooi is op zoek naar een content creation en social media stagiaire! Wil jij jezelf ontwikkelen op communicatief gebied en meer leren over alle aspecten rondom een blog? Dan zoek ik jou! Tijdens de content creation en social media stage ga je je bezighouden met veel verschillende taken, zoals tekstschrijven en het beheren van social media. Daarnaast ben je ook vrij om aan de slag te gaan met het verzinnen van nieuwe concepten, recepten te ontwikkelen en e-books te creëren. Lijkt jou dit een uitdagende stage? Lees dan snel verder.

 

Content creation en social media stage

 

zonderzooi-stagiaire

stagiaire-gezocht

Foto: Willemijn Louws

 

Stageomschrijving

 

De stage start in februari 2019 en duurt zes maanden. Je loopt 3-5 dagen per week stage, waarbij de uren flexibel in te delen zijn. De locatie van de stage is in Tilburg, maar er is ook mogelijkheid om soms vanuit huis te werken. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die een meewerkstage gaat doen. Ook als je een onderzoekstage doet is dit bespreekbaar. Tijdens de stage ga je je bezig houden met onder andere artikelen schrijven voor de blog, social media beheren, e-books creëren en nieuwe concepten ontwikkelen. Daarnaast ben je ook vrij om te helpen met het ontwikkelen van recepten, fotografie en vormgeving.

 

Kwalificaties

 

 • Je hebt HBO denk- en werkniveau
 • Je hebt een passie voor food, duurzaamheid en lifestyle
 • Je beschikt over een vlotte schrijfstijl en schrijft foutloos Nederlands
 • Je hebt kennis van social media platforms (o.a. Instagram, Facebook en Pinterest)
 • Je bent een creatieve duizendpoot die weet van aanpakken
 • Je kan goed zelfstandig werken en taken uitvoeren

 

Wat biedt Zonderzooi jou?

 

 • Een stage met veel afwisseling en flexibiliteit
 • Jouw mening en input wordt enorm gewaardeerd
 • Veel leren over alle aspecten van een blog
 • Leuke events die je mag bijwonen
 • Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Elke dag een gezonde én lekkere lunch tijdens het werk

Vanaf februari 2019 komt deze stageplek vrij. Wil jij aan de slag bij Zonderzooi? Stuur dan een mailtje met je motivatie en cv naar info@zonderzooi.com.

 

Latest posts by Zonderzooi (see all)