Een vegetarisch weekmenu is hartstikke handig. Soms weet je namelijk niet wat je precies moet koken de hele week en een weekmenu geeft je inspiratie. Met dit vegetarisch weekmenu heb ik er op gelet dat je sommige producten meerdere keren kan gebruiken, zodat je niks hoeft weg te gooien. Dit weekmenu bevat ook allemaal recepten voor de herfst, aangezien het nu een beetje frisser begint te worden. Ja, de herfst is officieel begonnen namelijk. Bah, ik geef er echt helemaal niks om. Maar omdat het buiten wat kouder wordt is het wel weer tijd voor soepen, curry’s en pasta’s. En die gaan er bij mij erg goed in! Bij jou ook?

Hopelijk zitten er in dit vegetarisch weekmenu veel gerechten die je lekker vind. Laat je me weten wat je van de recepten vond? Deel je recept foto op Instagram via #zonderzooi of tag me @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

Vegetarisch weekmenu

 

Maandag

Begin de week lekker gezond met deze vegetarische pasta bolognese. De pastasaus zit boordevol groenten en eiwitten en met een beetje Parmezaanse kaas eroverheen is het een heerlijk maaltje.

 

vegetarisch-weekmenu

 

Dinsdag

Een frisse salade is altijd goed, zoals deze couscous salade met falafel. Tip: Maak een beetje extra en neem de salade de volgende dag mee naar je werk. En heb je nog wat verse munt over? Maak er muntthee van!

 

vegetarisch-weekmenu

 

Woensdag

Op woensdag eten we curry met pompoen, zoete aardappel en pindakaas. Een lekker maaltje voor een regenachtige dag, speciaal voor alle pindakaas lovers.

 

vegetarisch-weekmenu

 

 

Donderdag

Het is weer tijd voor een lekkere salade! Deze keer weer met pompoen, zodat je geen eten hoeft weg te gooien. Deze salade met geroosterde pompoen en feta is heerlijk.

 

vegetarisch-voedingsschema

 

Vrijdag

Het weekend is begonnen, tijd om jezelf lekker te verwennen met deze zoete aardappel burgers! Maak er nog een kleine salade bij voor wat extra groenten.

 

vegetarisch-weekmenu

 

Zaterdag

Een soepje is altijd een goed idee. Tip: maak een grote pan van deze groene curry soep met broccoli, zo kan je hem de volgende dag ook als lunch eten. Vooral erg lekker met de crunchy pinda’s.

 

vegetarisch-weekmenu

 

Zondag

Uitgebreid koken op zondag doen we niet aan, toch? Deze vegan pizza met champignons en tijm is snel klaar en mega lekker. De pizza vult goed, daarom kan je er met twee personen van eten. Of je bewaart de overige pizza in de koelkast voor de volgende dag.

 

vegetarisch-weekmenu

Heel veel kookplezier!

Ben je op zoek naar meer structuur in je eetpatroon? Ga dan aan de slag met het Happy Healthy Body e-book.

Wil je door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Meld je dan nu aan voor foodcoaching.

 

 

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.