De afgelopen maand is het een beetje stil geweest op Zonderzooi, aangezien ik aan het backpacken was door Indonesië. Tijdens mijn reis heb ik niet alleen maar stilgezeten. Ik heb juist enorm veel nagedacht over wat ik precies wil met mijn blog. Op vakantie kan ik wel uren nadenken en nieuwe ideeën verzinnen. Dan lig ik op het strand en bedenk ik zo ineens tien nieuwe recepten. Maar daarnaast ben ik ook stil gaan staan bij andere punten. Wat wil ik precies bereiken met Zonderzooi, op welke manier wil ik jou als lezer inspireren en hoe kan ik het beste mijn doelen bereiken? Door een maand niet te werken heb ik weer nieuwe energie gekregen en veel plannen gemaakt. Daarom heb ik besloten dat Zonderzooi gaat veranderen.

 

 

Zonderzooi in een nieuw jasje

 

Ben vooral niet bang dat ik geen recepten meer ga delen. Ik ben gek op het creëren van recepten, deze te stylen en te fotograferen. Dat blijft nog steeds mijn grootste hobby. Bovendien vind ik het ontzettend leuk als jullie mijn recepten thuis maken. Recepten delen blijf ik nog steeds doen, maar ik wil me ook gaan richten op andere onderwerpen. Dingen die mij persoonlijk aanspreken en niet altijd iets te maken hebben met food. Toen ik vier jaar geleden begon met mijn blog wilde ik jullie inspireren om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Dat blijft nog steeds iets waar ik volledig achter sta. Maar de laatste tijd wil ik meer dan dat. Ik wil je als lezer ook graag inspireren om je dromen achterna te gaan, naar jezelf te luisteren en meer mindful en groener te leven. Daarom heb ik besloten om aan deze onderwerpen voortaan wat meer aandacht te gaan besteden. Zo wordt de blog echt weer 100% Dalí en kan ik al mijn ideeën en creativiteit kwijt.

 

 

Wat vind jij?

 

Wat kan je gaan verwachten van Zonderzooi 2.0? Mijn plan is om naast de wekelijkse recepten vaker mind- en lifestyle artikelen te delen. Denk aan artikelen over reizen, yoga, duurzaam leven, meditatie en jezelf ontwikkelen. Hopelijk vind je dit ook interessant om te lezen en kan ik jou weer op een nieuwe manier inspireren. Ik waardeer het echt enorm dat je even de tijd neemt om deze blog te lezen, daarom ben ik erg benieuwd naar jouw mening. Wat voor onderwerpen spreken je vooral aan? Zijn er dingen die je nog mist op mijn blog en graag zou willen zien? Laat het me vooral weten, dan kan ik er mee aan de slag in mijn nieuwe blogs. Je mag me ook altijd even een mailtje sturen. Ik kijk er nu al naar uit om je feedback te horen. Hopelijk kijk je ook uit naar mijn nieuwe stijl blogs!

Liefs,
Dalí

 

Wil je door mij begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Ik help je graag! Neem eens een kijkje bij online coaching.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het afvallen? Ga dan aan de slag met het Happy Healthy Body e-book.

 

Foto’s gemaakt door Serina Williams.