Ken jij de Sultana Just Good repen al? Dit zijn de nieuwste gezonde repen van Sultana. Afgelopen vrijdag had ik een ontzettend leuke dag met Sultana. We gingen namelijk de nieuwe Sultana Just Good repen namaken. Mocht je deze repen nog niet kennen, ze zijn gemaakt met 7 natuurlijke ingrediënten en daardoor een fijn tussendoortje voor onderweg. Deze dag was ook een meet & greet met mij, waarbij ik samen met de winnaressen Kirsten en Stephanie lekkere repen ging maken. Zij brachten nog een nichtje en moeder mee en samen vormden wij #teamzonderzooi. Het leukste team wat er was natuurlijk!

sultana-just-good (4)

sultana-just-good (8)

Aan de slag!

We hadden 3 verschillende teams, namelijk het team van Suzanne Brummel, het team van Fitgirlcode en team Zonderzooi. Eerst gingen we de Cacao & Hazelnoot reep namaken. Het werd een lekkere kliederboel, alle handen zaten helemaal onder met cacao en dadels. Heel handig als er dan tussendoor iemand foto’s wil maken en je met je hand door je haren strijkt, haha! Nadat we deze repen af hadden gingen we zelf aan de slag. Ieder team mocht experimenteren met nieuwe smaken en wie weet worden deze smaken ook wel uitgebracht door Sultana. De tafel stond boordevol lekkere ingrediënten, zoals kokos chips, dadels, cacao, pindakaas en goji bessen. We maakten nog een aantal andere repen en bedachten steeds weer nieuwe combinaties. Ondertussen waren we veel aan het snoepen, alle ingrediënten moesten even goed getest worden natuurlijk. We bedachten ook een reep met bietjes, citroen en kokos, een slimme manier om stiekem groenten door een reep te verwerken.

sultana-just-good (2)

sultana-just-good (7)

Wat is jouw favoriete smaak?

De middag kwam ten einde en we sloten de meet & greet af met een verfrissend drankje. Ook kregen we een goodiebag met natuurlijke ingrediënten en keukenhulpjes. Zo kan ik thuis ook nog lekker aan de slag met repen maken. Daarnaast zat er ook een voorraadje Sultana Just Good repen in, waarvan ik al lekker gesmikkeld heb. Vooral de smaak Kokos & Cashew is echt mijn favoriet. Ik vond het enorm leuk om te zien hoe deze repen gemaakt worden. Bij mij liggen de repen nu standaard in mijn voorraadkast voor als ik een drukke dag heb. Ze kunnen makkelijk mee in mijn tas én ik krijg er geen vieze handen van. Heb jij alle drie de smaken al geproefd? En welke vind je het lekkerst?

sultana-just-good (1)

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Sultana

Zonderzooi

Foodcoach & blogger at Zonderzooi
Hoi ik ben Dalí! Ik ben dol op koken, reizen en yoga. Met mijn blog Zonderzooi wil ik je inspireren om zo min mogelijk 'zooi' te eten en duurzamer te leven. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Naast mijn blog werk ik ook als foodcoach en begeleid ik mensen met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is mijn motto.

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.