Summer Ready Programma

Wil je op vakantie lekker in je vel zitten en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Samen met personal trainer Fitbykwi organiseer ik het Summer Ready Programma. Dit programma is bedoeld voor vrouwen uit de omgeving van Tilburg. Samen gaan we je klaarstomen voor de zomer. Je krijgt hierbij personal training, bootcamp, small group training en persoonlijke foodcoaching. We gaan er voor zorgen dat jij in 6 weken tijd weer lekker in je vel zit. Heb jij zin om er lekker tegenaan te gaan? Lees dan snel verder.

Ons doel
Met het Summer Ready Programma ga je 5 kg kwijtraken in 6 weken tijd. Daarnaast raak je ook 15 cm kwijt en zit je weer lekker in je vel. Je voelt je weer fit en eet gezond zonder hongergevoel. We zorgen er samen voor dat je een gezonde levensstijl krijgt die je ook voor een langere tijd kan volhouden.

Inhoud Summer Ready Programma

  • Kick-off op 3 juni. Hierbij krijg je een presentatie over voeding en beweging. Op deze dag word je ook gemeten en gewogen. Daarnaast krijg je een voedingsschema op maat en ga je gelijk aan de slag met je eerste small group training.
  • Je krijgt 4x personal training van Fitbykwi. Een personal training sessie van 60 minuten in de studio in Oisterwijk, bij jou thuis of in de natuur.
  • Je krijgt 6x een small group training, elke zondag om 11.00 bij de PT Studio in Oisterwijk.
  • Je mag onbeperkt bootcampen. De bootcamp vindt plaats elke maandag en donderdag om 19:45 en zaterdag om 08:30.
  • Je krijgt 3x een persoonlijke foodcoaching sessie van Zonderzooi bij jou thuis. Hierbij bespreken we je voeding en gaan we zorgen dat je je kilo’s op een gezonde manier kwijtraakt.
  • Zes weken lang wordt je persoonlijk gecoacht en ontvang je praktische tips. Zo blijf je gemotiveerd en ga je je doel bereiken.

Kosten
De kosten voor het gehele pakket zijn €399.

Aanmelden
Meld je aan via het contactformulier. Zodra we jouw mail hebben ontvangen laten we je weten of er nog plek is. Er kunnen maximaal 10 vrouwen meedoen, vol = vol. Inschrijven is mogelijk tot 2 juni 2018.