Speciaal voor jullie testte ik aloë vera producten uit. Natuurlijke verzorging is voor mij net zo belangrijk als natuurlijk eten. Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik het ook van belang vind om op verzorgingsgebied producten te gebruiken die geen ‘zooi’ bevatten. Zo ontdekte ik laatst het merk Ibizaloe, een biologisch merk waarbij alle producten gemaakt zijn van aloë vera planten uit Ibiza. De aloë vera plant zit boordevol helende stoffen en kan goed gebruikt worden als natuurlijk middeltje tegen verschillende kwaaltjes, zoals een droge huid. De producten van Ibizaloe heb ik de afgelopen maand getest en het leek me leuk mijn mening hierover met jullie te delen. Ik ben namelijk fan geworden van deze aloë vera producten en vertel je graag waarom.

SONY DSC

ibizaloe5 (1 van 1)

100% natuurlijk

De producten van Ibizaloe zijn 100% natuurlijk en dat merk je ook terug aan de goede kwaliteit. Ze hebben allemaal een hele frisse, natuurlijke geur en voeden goed. Zeg maar dag tegen je droge huid! Benieuwd naar mijn drie favoriete aloë vera producten? Dat zijn de multi crème, de reinigingsmelk en de lippenbalsem. De multi crème smeer ik elke dag op als dag en nachtcrème. Hij maakt mijn huid lekker zacht en heeft een frisse geur. Je kan de crème trouwens ook gebruiken voor droge plekjes, zo smeer ik hem wel eens op mijn droge benen. Ook de reinigingsmelk vind ik erg fijn. Het is een lekkere mousse die je zachtjes masseert op je gezicht en daarna afspoelt met water. Na het afspoelen krijg je een mooie natuurlijke glow op je gezicht. Oh en de lippenbalsem vind ik ook heerlijk. Deze heeft een beetje een bessengeur, maar niet te zoet. De lippenbalsem geeft mijn lippen een natuurlijke glans en zorgt er ook voor dat ik minder schrale lippen heb.

SONY DSC

Mijn mening

Na een maand testen kan ik met alle eerlijkheid zeggen dat ik de producten van Ibizaloe enorm fijn vind. Mocht je op zoek zijn naar een natuurlijk cosmetica merk dat betaalbaar én van goede kwaliteit is, neem dan een kijkje in de webshop van Ibizaloe.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Ibizaloe.