Getest: Granola koekjes

Wat eet jij het liefst als gezond tussendoortje? Ik ben de laatste tijd verslaafd aan gezonde koekjes, zoals koekjes met granola. Soms heb je geen tijd om zelf koekjes te bakken en is het heel fijn als je deze gewoon in de supermarkt kunt scoren. Daarom ben ik ook zo blij met de nieuwe Granola koekjes van Verkade. De Granola koekjes zijn zorgeloos lekker: ze bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook zijn de koekjes gezoet met natuurlijke suikers uit fruit, dadels of honing. Daarnaast zitten ze boordevol vezels, ik ben fan!
SONY DSCEr zijn drie nieuwe varianten, waarvan er twee vegan zijn. De smaken Cranberry en Pure Choco & Amandel zijn helemaal veganistisch. De smaak Appel & Kaneel is niet vegan. Samen met mijn vriendinnetje Nadia testte ik de nieuwe granola koekjes van Verkade. We begonnen met de Pure Choco & Amandel smaak, welke we beide heerlijk vonden. Erg knapperig en bovendien is pure chocolade in een gezond koekje zeker niet verkeerd. Dit tussendoortje is erg lekker bij een grote kop thee. Daarna gingen we de Appel & Kaneel koekjes testen. Ook deze koekjes vielen in de smaak. De combinatie van appel en kaneel is altijd goed. Deze koekjes zijn ideaal om te nemen als snack na het sporten. Ten slotte testten we de Cranberry koekjes van Verkade. Nadia: “Heel verslavend, voor je het weet heb je er drie op! Deze koekjes zijn lekker zoet en fris van smaak.”

Benieuwd welke Granola koekjes we het lekkerst vonden? De Pure Choco & Amandel. Maar ook de andere koekjes zijn echt om van te smullen, eigenlijk zou je ze allemaal een keertje moeten proberen. Een handig tussendoortje als gezonde snack op het werk of om van te genieten met een kopje thee. Wil je de knapperige granola koekjes ook proberen? Ze zijn nu al te koop bij de Jumbo en Plus en binnenkort ook bij Albert Heijn.verkade-granola-koekjes10 (1 van 1)SONY DSCDit artikel is gemaakt in samenwerking met Verkade.