Ben je op zoek naar paasontbijt inspiratie? Ik zocht de leukste recepten voor je uit. Pasen staat altijd in het teken van chocolade en eieren, maar toch vind ik het leuk om hier een gezonde draai aan te geven. Ontbijten met blueberry pancakes bijvoorbeeld, of je gasten verwennen met een lekkere frambozencake. Zelf ben ik echt een zoetekauw, maar voor de hartige fans heb ik er ook wat lekkere hartige recepten uitgezocht. Hopelijk kan je lekker aan de slag met deze paasontbijt inspiratie!

Wat er bij mij met Pasen op tafel staat? Ik ga denk ik voor een heerlijke stapel pannenkoekjes met homemade kokosslagroom en verschillende toppings. Gezond maar toch ook lekker genieten. Met pannenkoeken als ontbijt maak je me altijd blij. Daarbij maak ik ook nog verschillende hartige hapjes, voor de rest van de familie. De vegetarische saucijzenbroodjes staan zeker op mijn lijstje.

 

Chocolade taartjes

Met deze gezonde chocoladetaartjes van Jennifer Krijnen maak je iedereen blij.

gezond-paasontbijt1

Blueberry pancakes

Deze blueberry pancakes van Uit Paulines Keuken zijn om van te smullen!

gezond-paasontbijt

Kerrie hummus met komkommer en koriander

Zelfgemaakte kerrie hummus op brood is always a winner.

SONY DSC

Vegetarische saucijzenbroodjes van zoete aardappel

Deze vegetarische saucijzenbroodjes van Daliskitchen lijken me echt heerlijk!

gezond-paasontbijt6

Poké toast met zalm en avocado

Deze poké toast met zalm en avocado van Jenny Alvares steelt de show bij het Paasontbijt.

gezond-paasontbijt4

Cake met frambozen en pecannoten

Een plakje van deze heerlijke frambozencake bij het ontbijt is zeker niet verkeerd.

SONY DSC

Veel kookplezier en fijne Paasdagen!

Wil je door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Meld je dan nu aan voor foodcoaching.

Het Happy Healthy Body e-book boordevol gezonde recepten en een handig voedingsschema is nu te verkrijgen. Klik hier om het e-book te bestellen.