De lente is begonnen, tijd voor een smoothiebowl met blauwe bessen! Ontbijten met een gezonde smoothiebowl is altijd fijn. Deze smoothiebowl met blauwe bessen, banaan en frambozen is zo klaar en geeft je lekker veel energie om de dag te starten. Dit recept vult goed vanwege de amandelpasta. Amandelpasta is zoiets als pindakaas, maar dan gemaakt van amandelen. Deze pasta zit boordevol eiwitten en gezonde vetten, beide belangrijk voor een happy healthy body.

Deze smoothiebowl met blauwe bessen smaakt echt als een feestje. De combinatie van blauwe bessen en frambozen is heerlijk. Door de smoothiebowl te garneren met kokos, blauwe bessen en pecannoten is het ook nog een beetje crunchy. Ik ben dol op pecannoten, deze noten hebben een beetje een zoetige smaak en daardoor heerlijk als topping op een smoothie. Maar ook als topping op een salade vind ik pecannoten erg lekker. Zorg gewoon dat je altijd een voorraadje pecannoten in huis hebt, daar worden veel maaltijden lekkerder van!

Laat je me weten wat je van de smoothiebowl met blauwe bessen vond? Deel je recept foto op Instagramvia #zonderzooi en tag @zonderzooi.  Vind ik leuk!

 

SONY DSC

SONY DSC

Recept smoothiebowl met blauwe bessen en frambozen

 


Ingrediënten
(Voor 2 personen)


Smoothie
300 ml kokos en rijst drink
100 gram diepvries frambozen
50 gram blauwe bessen
1 bevroren banaan
1 eetlepel amandelpasta
Snufje kaneel

Garnering
Handje blauwe bessen
Handje pecannoten
1 eetlepel gemalen kokos

 

Benodigdheden

Blender

 

Bereiding

1. Doe alle ingrediënten voor de smoothie samen in de blender en mix tot een romige smoothie.

2. Verdeel de smoothie over twee schaaltjes.

3. Garneer elk schaaltje met blauwe bessen, pecannoten en kokos.

Wil je door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Meld je dan nu aan voor foodcoaching.

Het Happy Healthy Body e-book boordevol gezonde recepten en een handig voedingsschema is nu te verkrijgen. Klik hier om het e-book te bestellen.

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.