fbpx

De lente is begonnen, tijd voor een smoothiebowl met blauwe bessen! Ontbijten met een gezonde smoothiebowl is altijd fijn. Deze smoothiebowl met blauwe bessen, banaan en frambozen is zo klaar en geeft je lekker veel energie om de dag te starten. Dit recept vult goed vanwege de amandelpasta. Amandelpasta is zoiets als pindakaas, maar dan gemaakt van amandelen. Deze pasta zit boordevol eiwitten en gezonde vetten, beide belangrijk voor een happy healthy body.

 

Gezonde ontbijt smoothiebowl

 

Deze smoothiebowl met blauwe bessen smaakt echt als een feestje. De combinatie van blauwe bessen en frambozen is heerlijk. Door de smoothiebowl te garneren met kokos, blauwe bessen en pecannoten is het ook nog een beetje crunchy. Ik ben dol op pecannoten, deze noten hebben een beetje een zoetige smaak en daardoor heerlijk als topping op een smoothie. Maar ook als topping op een salade vind ik pecannoten erg lekker. Zorg gewoon dat je altijd een voorraadje pecannoten in huis hebt, daar worden veel maaltijden lekkerder van!

Laat je me weten wat je van dit recept vond? Deel je recept foto op Instagram via #zonderzooi en tag @zonderzooi.  Vind ik leuk!

 

smoothiebowl-met-blauwe-bessen

smoothiebowl-met-blauwe-bessen

 

Recept smoothiebowl met blauwe bessen en frambozen

 

Bereidingstijd: 5 minuten

 

Ingrediënten
(Voor 2 personen)


Smoothie
300 ml plantaardige melk
100 gram diepvries frambozen
50 gram blauwe bessen
1 bevroren banaan
1 eetlepel amandelpasta
Snufje kaneel

Garnering
Handje blauwe bessen
Handje pecannoten
1 eetlepel gemalen kokos

 

Benodigdheden

Blender

 

Bereiding

1. Doe alle ingrediënten voor de smoothie samen in de blender en mix tot een romige smoothie.

2. Verdeel de smoothie over twee schaaltjes.

3. Garneer elk schaaltje met blauwe bessen, pecannoten en kokos.

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken van suikers en weer lekker in je vel te zitten!

info@zonderz
Latest posts by Zonderzooi (see all)