De Groene Chef (1)

Sinds kort heeft Tilburg er een toffe vegan hotspot bij, namelijk De Groene Chef. Gezonde restaurants zijn er maar weinig in Tilburg, daarom was ik enorm blij dat De Groene Chef geopend werd. Zoals jullie misschien wel weten probeer ik steeds meer vega(n) te eten en dat kan soms nog een uitdaging zijn. Bij De Groene Chef niet, want alles wat ze hier serveren is 100% vegan. Het eten is super lekker vers en wordt met veel liefde bereid. En dat proef je, want ik blijf hier maar terug komen.

 

De groene chef: een vegan feestje

 

Wat houdt een veganistisch voedingspatroon eigenlijk in? Iemand die vegan is eet geen vlees, vis en dierlijke producten. Dat betekent dus ook geen kaas, yoghurt en eieren. Het veganisme wordt steeds hipper en dat is een goed teken. Deze levensstijl is namelijk erg goed voor het milieu en de dieren. Bovendien is vegan food echt heerlijk, dat bewijst De Groene Chef wel!

Samen met een vriendin genoot ik van een vegan lunch platter: een goedgevulde plank boordevol lekkere hapjes. Zoals een soepje met zoete aardappel, pompoen en kokos, vegan geitenkaas, avocado tortilla chips, een frisse buddha bowl en homemade pesto. Deze lunchplank is echt een feestje, ook voor alle niet-vegans. Na onze lunch genoten we nog van een raw cake met frambozen. Alle maaltijden worden elke dag vers bereid en dat proef je gewoon. Genoeg redenen om dus snel een hapje te gaan eten bij De Groene Chef. Het restaurant is gevestigd in Bank15,  een verzamelplek voor creatievelingen. Maar sinds kort dus ook een fijne plek om te genieten van lekker eten.

Benieuwd wat ze allemaal serveren bij dit lekkere tentje? Check dan hier de menukaart.

De Groene Chef – Bank 15 – Spoorlaan 350 – Tilburg

De Groene Chef (2)

De Groene Chef (8)

Het Happy Healthy Body e-book boordevol gezonde recepten en een handig voedingsschema is nu te verkrijgen. Klik hier om het e-book te bestellen.

Wil je door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Meld je dan nu aan voor foodcoaching.