fbpx

leon_utrecht (2)

leon_utrecht (4)

leon_utrecht (3)

 

Vorige week bracht ik een bezoekje aan Leon in Utrecht. Leon is een healthy fast food restaurant dat is overgewaaid uit Londen. Sinds een tijdje kun je nu ook in Nederland terecht bij Leon, namelijk bij Hoog Catherijne (Utrecht) en Schiphol. Ik ging een dagje winkelen met mijn vriend in Utrecht en kon wel een lekkere healthy lunch gebruiken. De menukaart van Leon is erg gevarieerd, zo hebben ze verschillende (vegan) salades, gezonde wraps en homemade burgers. Ook is er keus uit veel soorten cold pressed juices, iets waar ik echt dol op ben. Daarnaast staat Leon bekend om de goede koffie, deze wordt gemaakt van vers gebrande koffiebonen. Deze koffie kun je ook meenemen als take-away voor onderweg, wanneer je haast hebt bijvoorbeeld.

 

Wat kan je allemaal eten bij Leon?

 

Ik bestelde een vegan quinoa salade met doperwtjes, peterselie, granaatappel en munt. Lekker fris van smaak. Daarbij dronk ik een sapje van wortel, appel en gember. Zoals ik al eerder vertelde ben ik dol op cold pressed juices, aangezien je met deze sapjes op een makkelijke manier veel vitaminen en mineralen binnen krijgt. Mijn vriend koos de vegetarische burger met halloumi en avocado. Hmmm! Samen smulden we van onze gezonde lunch. Lunchen of dineren bij Leon is ideaal als je zelf geen zin hebt om te koken, maar toch gezond wilt eten. Bovendien staat alles snel op tafel, waardoor ze hun naam als healthy fast food restaurant goed waarmaken. Wat ik ook mooi vind is dat Leon gebruikt maakt van lokale producten en veel biologische ingrediënten. Dus niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor het milieu. Ik weet zeker dat ik snel terugga om de rest van het menu te proberen.

 

leon_utrecht (1)

leon_utrecht (5)

Leon – Catharijne Esplanade 8 – Utrecht
Openingstijden: elke dag van 8.00 tot 21.00 

Dit artikel is in samenwerking met Leon gemaakt. 

Het Happy Healthy Body e-book boordevol gezonde recepten en een handig voedingsschema is nu te verkrijgen. Klik hier om het e-book te bestellen.

Wil je door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Meld je dan nu aan voor foodcoaching.

info@zonderz
Latest posts by Zonderzooi (see all)