BLOGVAKANTIE

Vandaag is het zo ver, ik ga op reis naar Sri Lanka! Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op Aziatische landen. Zo was mijn tijd in Bali, Vietnam en Thailand heerlijk en ook Maleisië afgelopen jaar vond ik prachtig. Nu heb ik besloten om te kiezen voor een iets minder ontwikkeld land, namelijk Sri Lanka. Wat mij enorm trekt aan Sri Lanka is dat het vaak India in het klein wordt genoemd. Aangezien India misschien gelijk zo’n big deal is leek Sri Lanka me wel een fijne vervanger. Ook hier hebben ze heerlijke curry’s (met naanbrood, yes!), prachtige natuurgebieden en mooie stranden.

Ook heb ik besloten om even een blogvakantie te houden. Aangezien ik naast mijn blog zelfstandig werk als foodcoach, ben ik vaak 24/7 met Zonderzooi bezig. Dat vind ik enorm tof, maar soms is het tijd om even ‘creatief op te laden’ en niet bezig te zijn met mijn bedrijf. Daarom heb ik dus ook besloten om deze maand weinig nieuwe blogs te plaatsen en me puur te focussen op mijn welverdiende vakantie. Wat vakantie voor mij inhoudt? Lekker cultuur snuiven, genieten van heerlijk eten, lammen op het strand en hopelijk ook veel yoga doen. Ik heb al wat toffe yogascholen gespot en kan niet wachten om een yogalesje te volgen met uitzicht op de zee. Via Instagram zal ik jullie op de hoogte houden van mijn reis.

Met Kerstmis kom ik weer terug, right on time voor een heerlijk kerstdiner met mijn familie. Daarna ga ik weer met een flinke dosis inspiratie aan de slag met nieuwe recepten en artikelen voor jullie!