Van deze lekkere ontbijt recepten word je vrolijk! Het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag, ik kan zo genieten van een heerlijk bakje havermoutpap. Jij ook? Deze lekkere ontbijt recepten zijn helemaal niet ingewikkeld om te maken. Soms heb je maar een paar ingrediënten nodig. De chocolade granola is lekker voor doordeweeks, de bananenbrood muffins zijn echt wat voor in het weekend. Zo kan je elke dag genieten van een heerlijk ontbijt. Leuk om te maken voor jezelf, je kids of je vriend. Smakelijk!

 

5x lekkere ontbijt recepten

 

Havermoutpap met warme frambozensaus en pecannoten

Deze havermoutpap met warme frambozensaus staat bovenaan bij mijn lekkere ontbijt recepten. Een heerlijk papje voor in de winter. Het recept vind je hier.

 

lekkere-ontbijt-recepten

 

Granola met pure chocolade

Granola uit de oven is zo lekker! Deze granola met pure chocolade is extra lekker dankzij de pure chocolade. Zo maak je van elke ochtend een feestje! Klik hier voor het recept.

 

lekkere-ontbijt-recepten

 

Havermoutpap met pindakaas en speculaaskruiden

Havermoutpap met pindakaas en speculaaskruiden is de beste combinatie die er is. Lekker winters en bovendien vult deze havermoutpap ook erg goed. Zo kan je er weer lekker tegenaan! Klik hier voor het recept.

 

lekkere-ontbijt-recepten

 

Bananenbrood muffins

Leuk om te maken op een lazy sunday, deze bananenbrood muffins. Maak gelijk een voorraadje zodat je ze ook als ontbijt of snack kan eten doordeweeks. Het recept vind je hier.

 

lekkere-ontbijt-recepten

 

Spelt pannenkoekjes met vijg en granola

Ooohh ik ben dol op pannenkoeken als ontbijt! Zeker in het weekend, een ontbijtje op bed en leuke vlogs kijken van mijn favoriete YouTubers. Het recept van deze spelt pannenkoekjes vind je hier.

 

lekkere-ontbijt-recepten

 

Laat je me weten wat je van deze lekkere ontbijt recepten vond? Deel je receptfoto op Instagram via #zonderzooi en tag @zonderzooi. Vind ik leuk!

Het Happy Healthy Body e-book boordevol gezonde recepten en een handig voedingsschema is nu te verkrijgen. Klik hier om het e-book te bestellen.

Wil je door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Meld je dan nu aan voor foodcoaching.

 

 

Latest posts by Zonderzooi

Wil je aan de slag met een gezonde en duurzame lifestyle? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.