Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Gezond ontbijten is helemaal niet lastig. Vaak heb je maar een paar ingrediënten nodig om een lekker én gezond op tafel te zetten. Vooral in het weekend is het fijn om wat uitgebreider de tijd te nemen voor een gezonde ontbijt. Deze recepten zijn daarom ideaal voor het weekend. Wat dacht je van gezonde pannenkoeken, bananenbrood muffins of warme havermoutpap met frambozensaus? Lekker om te maken voor jezelf, je kids of je vriend. Vandaag deel ik mijn favoriete ontbijt recepten met jullie. Klik op de foto voor het recept.

Havermoutpap met warme frambozensaus en pecannoten

 

SONY DSC

Granola met pure chocolade

 

SONY DSC

Warme havermoutpap met pindakaas en speculaaskruiden

 

SONY DSC

Bananenbrood muffins

 

SONY DSC

Spelt pannenkoekjes met vijg en granola

 

SONY DSC

Laat je me weten wat je van de recepten vond? Deel je receptfoto op Instagram via #zonderzooi en tag @zonderzooi. Vind ik leuk!

Het Happy Healthy Body e-book boordevol gezonde recepten en een handig voedingsschema is nu te verkrijgen. Klik hier om het e-book te bestellen.

Wil je door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Meld je dan nu aan voor foodcoaching.

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach bij Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Laatste artikelen van Zonderzooi


Nee, bedankt!