Ben jij al bekend met Weleda Skin Food? Jullie weten allemaal dat ik het erg belangrijk vind om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Maar wisten jullie dat ik hier ook op let bij huidverzorging? Op dit gebied is het net zo belangrijk om zo veel mogelijk natuurlijke producten zonder gekke toevoegingen te gebruiken. Zo probeerde ik onlangs de Skin Food crème van Weleda uit. De Skin Food crème is een rijke, voedende creme die goed werkt tegen een droge huid. Bovendien zijn de producten van Weleda vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveermiddelen, helemaal Zonderzooi-proof dus!

 

Een fijne crème voor een droge huid

 

Wanneer het buiten frisser wordt krijg ik last van een droge huid en kan ik wel wat extra verzorging gebruiken. Deze crème maakt mijn huid lekker zacht en voedt op een natuurlijke manier. Wat me gelijk opvalt is dat de crème een hele mooie natuurlijke glow geeft, veel anders dan andere crèmes. Ook voelt Skin Food wat dikker aan als andere crèmes. Daardoor heb je maar een klein beetje crème nodig voor je gehele gezicht, erg duurzaam dus. Bovendien merk ik na een paar dagen dat mijn huid stukken minder droog is en lekker zacht aanvoelt. Ik ben fan!

Dit zegt Weleda zelf over Skin Food:
‘Skin Food voedt letterlijk alle plekjes op het lichaam die ruw en droog zijn. Van droge knieën en ellebogen, gesprongen lippen, schrale handen tot ruwe voeten en zelfs het gezicht. Skin Food is een rijke, voedende crème die diep in de huid doordringt en herstelt. Een ideaal product om overal en altijd bij de hand te hebben.’

 

Mijn mening over Weleda Skin Food

 

Het eindoordeel? Deze crème krijgt van mij een dikke 9. Skin Food voedt echt goed vanwege de natuurlijke oliën die er in zitten en geeft je huid een hele mooie glans. Omdat de crème niet specifiek alleen voor je gezicht bedoeld is, kun je hem ook gebruiken voor droge plekjes. Zo gebruikte ik de crème ook voor mijn droge handen, handig dus om altijd in je tas te hebben. Verder heeft Skin Food een kruidige bloemengeur, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Geen chemische troep voor op je gezicht, maar gewoon puur natuur.

Meer informatie over Skin Food en de producten van Weleda vind je hier.

 

weleda-skin-food

weleda-skin-food

Dit artikel is in samenwerking met Weleda gemaakt.


Het Happy Healthy Body e-book boordevol gezonde recepten en een handig voedingsschema is nu te verkrijgen. Klik hier om het e-book te bestellen.

Wil je door mij persoonlijk begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Meld je dan nu aan voor foodcoaching.

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.