happyhealthybodycover

Wil je graag een gezond lichaam en dit op een makkelijke manier bereiken? Door middel van gezonde recepten, een voedingsschema en handige tips? Dan is het Happy Healthy Body e-book wat voor jou. Het e-book staat boordevol gezonde recepten die er voor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Alle recepten bevatten geen gluten, lactose of vlees. Ideaal wanneer je een lactose intolerantie of gluten intolerantie hebt en toch graag wil afvallen op een gezonde manier.

Het voedingsschema in het e-book is voor 14 dagen. Hierbij staat elke dag beschreven wat je mag eten, van ontbijt tot diner. Natuurlijk zijn alle recepten vrij van gluten, lactose en vlees en bevatten ze geen ‘zooi’. Je leert om ongezond eten te laten staan en je lichaam te voeden met natuurlijke ingrediënten. Bovendien krijg je door het e-book meer structuur in je voedingspatroon en leer je hoe makkelijk gezond eten kan zijn. Daarnaast zijn alle recepten binnen 20 minuten klaar, want niemand heeft zin om uren in de keuken te staan, toch?

 

Inhoud Happy Healthy Body e-book


♥ Makkelijke recepten die snel te bereiden zijn
♥ Glutenvrij, lactosevrij en zonder vlees
♥ Uitgebreid voedingsschema voor 14 dagen
♥ Uitleg over producten en ingrediënten
♥ Winterse recepten boordevol vitaminen en mineralen

Bestel het e-book nu voor maar €9,99. Klik hier om te bestellen.

Voorbeelden recepten ebook

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Meld je aan voor de Zonderzooi update. Twee keer per maand krijg je een mail met alle nieuwe recepten en artikelen.