De maand juli is al bijna voorbij, tijd om eens even terug te blikken op alle leuke dingen die ik deze maand deed. Terwijl ik daarover nadacht kwam ik er wel achter dat alles grotendeels met eten te maken heeft, maar je bent een foodie of je bent het niet, toch? Veel leesplezier!

Pannenkoekenfeestje

Deze maand begon goed want ik ging een weekendje naar Amsterdam. Wat doe je als je in Amsterdam bent? Juist ja, lekker eten. Mijn vriend en ik smulden van een heerlijke stapel pannenkoekjes bij Mook, die op zich redelijk Zonderzooi waren. Ik koos voor pannenkoeken met Griekse yoghurt, aardbeien, granola en honing. De volgende keer ga ik écht voor de pannenkoeken overloaded met chocolade en pindakaas, maar nu was ik meer in een gezonde bui.

Processed with VSCO with f2 preset

I love food festivals

Een weekje later ging ik met vriendinnen naar het TREK festival. Wat ik daar allemaal at kun je hier lezen. Dit food festival vond ik wel echt een stuk leuker dan andere foodfestivals waar ik tot nu toe geweest ben. Alles was lekker knus opgezet en de sfeer was erg relaxed.

Ik zag kraampjes met vegan burgers, kokosmakronen, Vietnamees street food, Mexicaans, Surinaams, te veel om op te noemen. Toen ik eenmaal een Indiaas kraampje zag was ik verkocht, ik ben echt dol op curries en naan brood. Aangezien ik geen vlees meer eet was er eigenlijk weinig keuze uit de drie curries die ze hadden, dus koos ik voor de enige vegetarische optie. Dit was een Indiase curry met paneer, een soort van fetakaas. Heerlijk! Een vriendin van me koos voor cassave frietjes met crunchy kip. Lekker in het zonnetje genoten we van ons eten.

IMG_3444IMG_3448

Online coaching

Vorige week ben ik ook begonnen met online coaching. Ik zat hier al een tijdje over na te denken omdat ik momenteel alleen mensen in Tilburg en omstreken begeleid, terwijl ik ook mensen daarbuiten zou willen coachen. Op die manier kan ik meer mensen helpen zich weer happy te voelen in hun lichaam. Voor velen werkt het als stok achter de deur om een coach te hebben die je motiveert en advies geeft. Als je ook graag door mij begeleid zou willen worden, kijk dan even op deze pagina.

IMG_3930

Foodie picknick

Eens in de zoveel tijd spreken we met de ‘foodies van Tilburg’ af om samen te gaan eten. We maken dan veel verschillende hapjes, healthy en ook soms ook erg unhealthy. Deze keer leek het ons leuk om een picknick te houden en gelukkig hadden we ook erg lekker weer. Zoals altijd was het echt weer een food attack, want met zo veel lekkers op tafel is het ook lastig om je in te houden. Terwijl ik dit typ zit mijn buik dus nog aardig vol van de picknick. De bosbessen-sojayoghurt cake van Gisèle was echt mijn favoriet, deze ga ik snel nog een keertje maken!

Vinden jullie het leuk om vaker wat meer persoonlijke dingen te lezen? Laat het me dan weten in de comments.

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi


Nee, bedankt!