ONLINE COACHING

Het is mijn passie mensen te helpen weer beter in hun vel te zitten. Ik word er blij van als iemand dankzij mijn hulp weer bruist van de energie. Met mijn online coaching programma wil ik jou ook graag helpen weer lekkerder in je vel te zitten. Misschien heb je last van eetbuien, zou je graag wat kilo’s willen verliezen of wil je juist aankomen? Wat je doel ook is, ik help je hier graag bij.

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en bespreken we het doel dat je wilt bereiken. Ook is het belangrijk om meer te weten over je lifestyle. Sport je graag of zit je juist elke avond voor de televisie? Deze dingen zijn ook van belang en hebben invloed op jouw proces. Daarnaast kijk ik naar je eetgewoonten, zodat ik kan zien wat je goed doet en wat verbeterd mag worden. Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren, eetgewoonten en doel wordt er een persoonlijk voedingsschema opgesteld. Alles natuurlijk 100% Zonderzooi, met veel lekkere en makkelijke recepten.

De coachingsgesprekken zorgen er voor dat jij gemotiveerd blijft en werken als stok achter de deur. Daarnaast sta ik voor je klaar als coach en geef ik ook advies wanneer jij dat graag wilt. Via de extra e-coaching kun je elke dag vragen stellen of om hulp vragen wanneer je dat nodig hebt. Zo kun jij jouw doel gaan bereiken. Op naar een happy healthy you!

SONY DSC

ONLINE COACHING BASIC
♥  Om de week online consult
♥  Persoonlijk voedingsschema
♥  Lekkere en makkelijke recepten
♥  E-coaching 24/7
♥  Bijwerkingen: je zit weer lekker in je vel, krijgt meer energie en bereikt je ideale gewicht

Per maand €49,- (minimaal 3 maanden)
Halfjaar abonnement €275,-

ONLINE COACHING EXTRA
♥  Wekelijks online consult
♥  Persoonlijk voedingsschema
♥  Lekkere en makkelijke recepten

♥  E-coaching 24/7
♥  Bijwerkingen: je zit weer lekker in je vel, krijgt meer energie en bereikt je ideale gewicht

Per maand €69,- (minimaal 3 maanden)
Halfjaar abonnement €385,-

VRIENDINNEN ACTIE
Heb jij een vriendin die ook gecoacht wil worden door Zonderzooi? Wanneer ze tijdens haar intake jouw naam doorgeeft, krijg jij één maand 50% korting.

Ja ik wil graag door Zonderzooi gecoacht worden en meld me nu aan!