SONY DSC

 

Den Bosch heeft er weer een leuke healthy hotspot bij, Oerwoud. Zoals de naam al zegt waan je je hier in een echt oerwoud. Ze hebben hier vele soorten planten, van schattige cactussen tot grote kamerplanten. Als je een oude plant hebt die je eigenlijk weg wilt doen kun je hem hier afgeven voor het plantenasiel. De plant wordt dan met liefde verzorgd en geeft weer een extra touch aan het interieur.

 

SONY DSC

Vegan food heaven

 

Ook voor lekker eten kun je bij Oerwoud terecht. Alles is biologisch en plantaardig, bereid met pure en eerlijke ingrediënten. Ik ging met een vriendinnetje voor een fris bieten-gember sapje en een raw cake, beide echt heerlijk. Ook voor lunch zit je hier op de goede plek, zo serveren ze regenboog salades, spring rolls, soepjes en mezze plates met verschillende dips. De falafel wrap is echt een aanrader hier. Naar mijn mening had Den Bosch veel te weinig gezonde eettentjes, dus dit is echt een aanwinst. Ik weet wel waar ik moet zijn als ik binnenkort weer in Den Bosch ben! Ga jij ook snel een kijkje nemen?

Oerwoud, Vughterstraat 84, 5211 GL, Den Bosch

Wil je door mij begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Ik help je graag! Neem eens een kijkje bij online coaching.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het afvallen? Ga dan aan de slag met het Happy Healthy Body e-book.

 

 

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.