fbpx

SONY DSC

Fifty Fifty is een nieuw afhaalrestaurant dat onlangs is geopend in Den Bosch. Dit is het zusje van het eettentje Nom Nom, wat om te hoek ligt. De eigenaren hebben een tof concept bedacht waarbij de helft van de kaart bestaat uit healthy food en de andere helft uit guilty food. Zo hebben ze hier gezonde wortel havermoutpap om je dag goed mee te starten. Of vegetarische taco’s met falafel en guacamole om te lunchen. Maar wanneer je zin hebt in een cheat meal ben je bij Fifty Fifty ook aan het juiste adres. Zo kun je ontbijten met cheesecake oats of genieten van een heerlijke brownie.

Ik was meer in een guilty mood en vond het lastig om te kiezen of ik liever een brownie, carrot cake of fudge wilde proberen. Uiteindelijk koos ik de carrot cake en deze was erg lekker. Momenteel zijn er iets meer guilty treats dan gezonde opties, maar daar komt binnenkort verandering in met homemade raw cakes. Dus of je nu in de healthy of guilty mood bent, je kunt bij Fifty Fifty altijd terecht voor een lekker hapje.

Fifty fifty, Snellestraat 54, 5211 EN, Den Bosch

SONY DSC

Wil je door mij begeleid worden met een gezond voedingspatroon? Ik help je graag! Neem eens een kijkje bij online coaching.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het afvallen? Ga dan aan de slag met het Happy Healthy Body e-book.

info@zonderz
Latest posts by Zonderzooi (see all)