Vier weken ZonderZooi

Wil je graag op een gezonde manier afvallen? Dan is het nieuwste e-book Vier Weken Zonderzooi iets voor jou. Met dit e-book leer je op een bewustere manier met voeding om te gaan en dagelijks zonder ‘zooi’ te eten. Door meer natuurlijke producten te eten zal je veel merken aan je lichaam. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnenuit. Zo krijg je meer energie, minder last van suikerdipjes, heb je geen opgeblazen buik meer en bovendien doet een gezond voedingspatroon ook veel wonderen voor je huid. Benieuwd wat er allemaal in staat?

Inhoud e-book

♥ Compleet 28-dagen voedingsschema inclusief receptenboek
♥ Twee fases voedingsschema: fase 1 ‘kennismaking zonderzooi eten’ en fase 2 ‘afvallen’.
♥ Uitleg over producten en ingrediënten
♥ Handige tips van Dalí
♥ Simpele recepten die snel te bereiden zijn

Bestel jouw e-book nu voor €19,99 via deze link.

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.