DOE JIJ MEE OP 28 MEI?

Het is tijd voor het eerste Zonderzooi event! Op 28 mei organiseer ik samen met personal trainer Riggion van Fitbykwi een bootcamp en picknick. De bootcamp start om 11.00 ’s ochtends in de natuur in Tilburg, waar je eerst een uurtje afgebeuld wordt door Riggion. Daarna is het tijd voor een gezellige picknick in de zon. Ik zorg voor lekkere hapjes, alles natuurlijk helemaal zonder ‘zooi’. Je kunt dan gezellig kletsen met anderen en ik vind het ook erg tof om jullie te ontmoeten. Lijkt het jou leuk om samen met een vriend(in) deel te nemen? Stuur me dan even een mailtje naar zonderzooi@gmail.com. Deelname kost €20. Er kunnen maar 20 mensen mee doen, dus schrijf je snel in want vol is vol.

Liefs,

Dalí

Advertenties

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. karinhaarblog schreef:

    Jammer dat ik zo ver woon anders had ik zeker mee willen doen ! Veel plezier

Laat hier een reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s