SONY DSC
Onlangs ging ik ontbijten bij de eerste porridge bar van Amsterdam, Mylk. Bij dit gezonde tentje aan de Zuidas kun je zelf je eigen ontbijt samenstellen en versieren met heerlijke plantbased toppings. Een fijne plek om even rustig te ontbijten voordat je aan een drukke werkdag begint.
Het concept van Mylk is simpel: je kiest een basis pap zoals quinoa of havermout en daarna je favoriete toppings. Ik koos voor een quinoa banana porridge met warme mango saus, crunchy raw granola bites, aardbeien, chia kokos pudding en blokjes pure chocolade. Echt een feestje in mijn mond! Tussen 8.00 en 10.30 serveren ze hier ontbijt en van 11.00 tot 16.00 kun je terecht voor een frisse salade. Ook dan kun je weer zelf een salade samenstellen met veel verschillende soorten groenten, zaden en peulvruchten. Daarnaast hebben ze ook een selectie cold pressed juices zodat je je dag kunt beginnen met een fijne vitamin boost.
Plan dus binnenkort een breakfast date bij Mylk en verwen jezelf eens met een heerlijk gezond ontbijtje. En probeer dan gelijk een plakje bananenbrood uit, die is echt om van te smullen namelijk.
Mylk – Strawinskylaan 77 – Amsterdam
SONY DSC

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi


Nee, bedankt!