Al een paar jaar zit ik op Instagram en ik moet toegeven dat ik er wel een beetje verslaafd aan ben. Op mijn feed komen vooral veel verrukkelijke food foto’s voorbij of word ik door fitgirls gemotiveerd om te gaan sporten. Ook volg ik een aantal travel accounts, waardoor er steeds meer plekken op mijn bucketlist komen te staan. Vandaag deel ik mijn favoriete accounts met jullie. Neem eens een kijkje en ga ze vooral volgen voor een flinke dosis inspiratie.

 

Food

Talinegabriel
De stijl van Taline herken je altijd meteen. Haar foto’s zijn enorm kleurrijk en fris. Ze maakt zelf haar eigen unicorn spreads en vrolijke bowls met tropisch fruit. Ook heeft ze onlangs haar eigen serie houten lepels ontworpen, met foodie quotes als ‘smoothies are forever’ die je krijgt wanneer je haar boek besteld.

taline

Elsas_wholesomelife
Ellie heeft niet alleen prachtige foodfoto’s maar ze komt ook nog eens op mooie plekken, zoals Bali, Sri Lanka en de Filipijnen. Nog meer redenen dus om haar te gaan volgen. Deze vegan eet veel kleurrijke salades, nipt graag aan een frisse smoothie en laat het water in je mond lopen bij tafels boordevol yummy food.

Georgeats
Georgia heeft erg droge humor en ik moet vaak lachen om de bijschriften onder haar foto’s. Dit zie je niet vaak bij populaire foodaccounts en dat maakt haar uniek. Georgia deelt prachtige foto’s van voornamelijk lekkere taarten en cakes. Ze kan zelf niet tegen gluten waardoor al haar recepten glutenvrij zijn. Fijn dus voor alle mensen met een glutenallergie.

Ellencharlottemarie
Deze Belgische mama maakt prachtige foto’s en soms zie je ook een van haar kinderen voorbij komen, wat haar feed erg cute maakt. Van blueberry muffins tot goddelijke chocolade pindakaas brownies, ik krijg altijd honger van Ellen’s foto’s.

Nadiadamaso_ebnl
Nadia is nog maar 21 jaar en reist nu al een tijdje de wereld rond. Overal waar ze komt staan weer heerlijke kleurrijke bowls op tafel. Ook is ze gek op havermoutpap met honderd verschillende soorten toppings, waar ik dan weer van loop te smullen. Een account waar je enorm blij van wordt.

nadia

Fitness

Fitwithmarit
Deze Groningse meid is volgens mij net zo vrolijk als ik en haar account inspireert je om te gaan sporten. Marit doet aan krachttraining en hardlopen maar is ook dol op lekker eten. Een fijne balans tussen gezond en ongezond, van salades tot frietjes en repen Tony’s Chocolonely.

Zannavandijk
Zanna is een fitnessblogger uit Engeland die lekker gek en vooral gewoon zichzelf gebleven is. Samen met een paar anderen heeft ze de tag en community #girlsgains bedacht, waarbij krachtsport onder vrouwen wordt gestimuleerd. Door Zanna krijg je weer zin om lekker te sporten, met fijne workout video’s die je kunt gebruiken in de sportschool.

Linnjacobsson
Deze Zweedse meid heeft een lichaam waar je u tegen zegt. Ze is dol op krachttraining en deelt elke dag wel een filmpje van haar training. Handig om eens wat inspiratie uit op te doen voor je eigen workout.

Katrintanja
Nadat ik de documentaire ‘The fittest on earth’ had gezien ben ik deze atleet gaan volgen. Een echte powervrouw, wat je ook wel aan haar gespierde lichaam kunt zien. Katrin doet aan Crossfit op topniveau en laat via haar account zien dat vrouwen ook thuishoren in de wereld van krachtsport. Kijk de documentaire en je bent gelijk fan van deze vrolijke IJslandse atleet.

katrin

Reizen

Jennyalvares
Jenny is net als ik gek op lekker eten en reizen. Een fijne combinatie die je in haar feed terugziet, met prachtige foto’s van tropische stranden in Panama en Bali. Door al haar travelpics krijg ik ook zin om weer om de wijde wereld in te gaan en meer van de wereld te zien.

Gypsea_lust
Deze hippie girl heeft van rondreizen haar baan gemaakt. Met een miljoen volgers zijn er nog vele anderen die jaloers zullen zijn op haar idyllische leventje. Af en toe zie je nog even een heerlijke smoothiebowl voorbij komen, maar grotendeels bestaat haar feed uit stranden en palmbomen.

gypealust

Jimsandkittys
Dit stel reist samen de wereld rond en laat jou als volger daar ook even van meegenieten. Ontbijtjes aan het zwembad in Bali, coffee dates op een zonnig terrasje in Milaan of prachtige tempels in India, ik geniet elke dag van de prachtige foto’s van deze twee.

Doyoutravel
Dit is het vriendje van Gypsea_lust, dus ook een feed waar je jaloers op kunt zijn. Palmbomen, witte stranden met felblauwe zeeën, rijstvelden en af en toe een romantische couple picture er tussendoor. Ik zou best wel eens een dagje willen ruilen met deze Engelsman.

Welikebali
De naam van dit account zegt eigenlijk al genoeg, als echte Bali-fan kan je dit account natuurlijk niet missen. Deze island babes delen de mooiste plekjes van Bali en daarnaast laten ze je ook nog eens hun favo restaurantjes zien. Door Welikebali kom je helemaal in de vakantiestemming en wil je gelijk een ticket naar Bali boeken.

welikebali

Heb jij nog favoriete food, fitness of travel accounts die ik moet volgen? Laat het me weten in de comments.