Deze gezonde snack met pindakaas en kokos is speciaal voor iedereen die gek is op pindakaas. Je hebt chocolade liefhebbers en je hebt pindakaas liefhebbers. Je kunt tien chocoladerepen voor mijn neus leggen maar ik laat ze rustig liggen. Maar zet een pot pindakaas voor mijn neus en ik wil er gelijk induiken. Dit recept is dus voor de diehard peanut butter lovers. Deze gezonde snack met pindakaas en kokos is erg zoet vanwege de dadels. Lekker als tussendoortje op het werk.

 

Gezonde snack met pindakaas en kokos

 

Ik ben van de simpele recepten, vandaar dat je maar vier ingrediënten nodig hebt. Waarom zou je tien verschillende ingrediënten gebruiken als je met vier ook een heerlijk recept kunt maken? Ren dus naar de supermarkt, haal de ingrediënten en maak deze heerlijke snack vandaag nog. Ik weet zeker dat je er lekker van gaat smullen!

Deze gezonde snack met pindakaas en kokos is:

  • 100% vegan
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Super makkelijk om te maken

Laat je me weten wat je van deze gezonde snack met pindakaas en kokos vond? Deel je recept foto via Instagram en tag mij via @zonderzooi. 

 

gezonde snack met pindakaas en kokos

gezonde snack met pindakaas en kokos

 

Recept gezonde snack met pindakaas en kokos

 

Bereidingstijd: 5 minuten + 15 minuten koelkast

 

Ingrediënten
(Voor 10 stuks)

200 gram dadels
80 gram geraspte kokos
5 eetlepels 100% pinda’s pindakaas
3 eetlepels kokoschips, geroosterd

 

Benodigdheden

Keukenmachine
Siliconen cakevorm

 

Bereiding

1. Ontpit de dadels en doe ze daarna samen met de pindakaas en geraspte kokos in de keukenmachine. Mix een paar minuten. 

2. Doe daarna het mengsel in een siliconen cakevorm. Werk van links naar rechts en verdeel het mengsel voor 3/4 over de cakevorm. Druk het even goed aan met een lepel zodat de repen niet uit elkaar vallen.

3. Zet daarna de vorm 15 minuten in de koelkast.

4. Ten slotte snijd je er met een mes vierkantjes van en decoreer ze je met geroosterde kokoschips.

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken van suikers en weer lekker in je vel te zitten!

info@zonderz