WATERMELOENSALADE MET FRAMBOZEN EN VERSE MUNT

 

Soms is het zo warm buiten dat je alleen maar verlangt naar een grote sappige watermeloen. Is het vandaag ook zo’n dag? Probeer dan deze frisse salade eens uit. Watermeloen zit boordevol water (it’s all in the name) maar bevat ook belangrijke elektrolyten. Deze twee samen zijn van belang om je lichaam te beschermen tegen uitdroging op een warme zomerdag. In combinatie met verse munt, feta en frambozen is deze salade lekker verfrissend. Door er wat rode ui aan toe te voegen krijgt de salade een beetje meer pit.

Serveer deze watermeloen salade eens bij een barbecue, succes gegarandeerd.

Ingrediënten
(Voor een persoon)

350 gram watermeloen
75 gram frambozen
1/4 rode ui
40 gram feta
Paar blaadjes verse munt

Bereiding
Snijd de watermeloen in kleine blokjes en zorg er voor dat alle pitjes verwijderd zijn. Snijd daarna dunne ringen van de rode ui. Doe de watermeloen blokjes op een bord, voeg de ui toe, kruimel de feta kaas er overheen en garneer met verse frambozen en munt blaadjes.

 

Advertisements

One Comment Voeg uw reactie toe

Laat hier een reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s