Salade met watermeloen, frambozen en feta

Deze salade met watermeloen, frambozen en feta is heerlijk om van te smullen op een warme dag. Het is echt mijn favoriete salade om te serveren bij een barbecue of een picknick. De salade ziet er niet alleen vrolijk uit, maar smaakt ook heerlijk. Ik heb de salade al vaak gemaakt voor mijn vriendinnen en ze zijn allemaal fan. Bovendien heb je niet veel ingrediënten nodig voor deze watermeloen salade. Alleen wat watermeloen, frambozen, feta, verse munt en rode ui. In een paar minuutjes staat de salade al op tafel en kun je lekker genieten.

Watermeloen zit niet alleen boordevol water, maar bevat ook belangrijke elektrolyten. Deze zorgen er samen met water voor dat je niet uitdroogt op een warme zomerdag. Altijd slim dus om eens wat vaker te kiezen voor watermeloen door een salade. Daarnaast zitten de frambozen boordevol vitaminen, antioxidanten en vezels. Wanneer het eenmaal warmer wordt eet ik het liefst elke dag frambozen. Ook als warme frambozensaus door mijn havermoutpap vind ik ze erg lekker.

Laat je me weten wat je van het recept vond? Deel je recept foto op Instagram via #zonderzooi en tag @zonderzooi. Vind ik leuk!Ingrediënten
(Voor een persoon)

300 gram watermeloen
75 gram frambozen
1/4 rode ui
40 gram feta
Paar blaadjes verse munt

Bereiding
1. Snijd de watermeloen in kleine blokjes en zorg er voor dat alle pitjes verwijderd zijn.

2. Snijd daarna dunne ringen van de rode ui.

3. Doe de watermeloen blokjes op een bord, voeg de ui toe, kruimel de feta kaas er overheen en garneer met verse frambozen en munt blaadjes.