fbpx

Deze smoothie met frambozen en banaan is momenteel mijn favoriete smoothie. De kleur is zo roze dat waarschijnlijk elk klein meisje er gek op is! Een handige manier om er voor te zorgen dat je kleine bengels voldoende fruit eten, toch? Door de banaan wordt de smoothie lekker romig en vullend. Je hebt maar drie ingrediënten nodig voor deze smoothie, dus maak het eens en geniet van de lekkere combinatie van banaan en framboos. Soms kan simpel gewoon erg lekker zijn, niet waar?

 

Gezonde smoothie met frambozen en banaan

 

Voor dit recept gebruikte ik bevroren frambozen. Persoonlijk vind ik het net wat lekkerder als een smoothie iets kouder is. Je kan natuurlijk ook verse frambozen gebruiken voor deze smoothie. Frambozen zitten boordevol vitamines, zoals vitamine B11, E en K. Bovendien barsten frambozen van de antioxidanten, die je lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Genoeg redenen dus om deze lekkere smoothie met frambozen te maken! Oh en ben je op zoek naar meer recepten met frambozen? Probeer deze salade met watermeloen, frambozen en feta dan eens.

Deze smoothie met frambozen en banaan is:

  • 100% vegan
  • Lactosevrij
  • Glutenvrij
  • Makkelijk om te maken, maar 3 ingrediënten nodig

Laat je me weten wat je van dit recept vond? Deel je recept foto op Instagram via #zonderzooi of tag me @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

smoothie-frambozen-banaan

 

Recept smoothie met frambozen en banaan

 

Bereidingstijd: 5 minuten

 

Ingrediënten
(Voor 1 persoon)

80 gram bevroren frambozen
1 banaan
150 ml plantaardige (Bijvoorbeeld haver- of sojamelk)
Optioneel: paar blaadjes verse munt

 

Benodigdheden

Blender

 

Bereiding

Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een romige smoothie. Giet de smoothie in een groot glas en serveer met een vrolijk rietje.

Tip: Wil je een extra vullende smoothie? Voeg dan een paar eetlepels havermout toe.

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken van suikers en weer lekker in je vel te zitten!

info@zonderz
Latest posts by Zonderzooi (see all)