Deze smoothie met frambozen en banaan is momenteel mijn favoriete smoothie. De kleur is zo roze dat waarschijnlijk elk klein meisje er gek op is. Een handige manier om er voor te zorgen dat je kleine bengels voldoende fruit eten. Door de banaan wordt de smoothie lekker romig en vullend. Je hebt maar drie ingrediënten nodig voor deze smoothie, dus maak hem eens en geniet van de lekkere combinatie van banaan en framboos. Soms kan simpel gewoon erg lekker zijn, niet waar?

Voor deze smoothie met frambozen en banaan gebruik ik bevroren frambozen. Persoonlijk vind ik het net wat lekkerder als een smoothie iets kouder is. Je kan natuurlijk ook verse frambozen gebruiken voor deze smoothie. Frambozen zitten boordevol vitamines, zoals vitamine B11, E en K. Bovendien barsten frambozen van de antioxidanten, die je lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Genoeg redenen dus om deze lekkere smoothie met frambozen te maken! Oh en ben je op zoek naar meer recepten met frambozen? Probeer deze salade met watermeloen, frambozen en feta dan eens.

Laat je me weten wat je van deze smoothie met frambozen en banaan vond? Deel je recept foto op Instagram via #zonderzooi of tag me @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

smoothie-frambozen-banaan

 

Recept smoothie met frambozen en banaan

 

Ingrediënten
(Voor 1 persoon)

80 gram bevroren frambozen
1 banaan
150 ml plantaardige melk (Bijvoorbeeld rijst- of sojamelk)

 

Benodigdheden

Blender

Bereiding

Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een romige smoothie. Giet de smoothie in een groot glas en serveer met een vrolijk rietje.

Tip: Wil je een extra vullende smoothie? Voeg dan een paar eetlepels havermout toe.

Wil je door mij begeleid worden met gezonder eten? Meld je dan aan voor online coaching of doe mee met de challenge!

 

Wil je aan de slag met een gezonde en duurzame lifestyle? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.