SONY DSC

Deze smoothie met banaan en framboos is momenteel mijn favoriete smoothie. De kleur is zo roze dat waarschijnlijk elk klein meisje er gek op is. Een handige manier om er voor te zorgen dat je kleine bengels voldoende fruit eten. Door de banaan wordt de smoothie lekker romig en vullend. Je hebt maar drie ingrediënten nodig voor deze smoothie, dus maak hem eens en geniet van de lekkere combinatie van banaan en framboos. Soms kan simpel gewoon erg lekker zijn, niet waar?

Recept smoothie met banaan en framboos

 

Ingrediënten
(Voor 1 persoon)

80 gram bevroren frambozen
1 banaan
150 ml sojamelk

 

Benodigdheden

Blender

Bereiding

Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een romige smoothie. Giet de smoothie in een groot glas en serveer met een vrolijk rietje.

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach at Zonderzooi
Dalí is dol op koken, reizen en yoga. Met haar blog Zonderzooi inspireert ze jou om zo min mogelijk ‘zooi’ te eten. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Bovendien zijn alle recepten ook makkelijk om te maken en snel klaar. Want niet iedereen heeft elke dag de tijd om uren in de keuken te staan. Naast haar blog werkt Dalí ook als foodcoach en begeleid ze haar klanten met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is haar motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi


Nee, bedankt!