FRAMBOZEN BANAAN SMOOTHIE

 

SONY DSC

De kleur van deze smoothie is zo roze dat waarschijnlijk elk klein meisje er gek op is. Een handige manier om er voor te zorgen dat je kleine bengels voldoende fruit eten. Door de banaan wordt de smoothie lekker romig en vullend. Je hebt maar drie ingrediënten nodig voor deze smoothie, dus maak hem eens en geniet van de lekkere combinatie van banaan en framboos. Soms kan simpel gewoon erg lekker zijn, niet waar?

Ingrediënten
(Voor 1 persoon)

80 gram bevroren frambozen
1 banaan
150 ml sojamelk

Benodigdheden
Blender

Bereiding
Doe de sojamelk samen met de bevroren frambozen in de blender en mix het even. Voeg daarna de banaan toe en mix het nogmaals. Giet de smoothie in een groot glas en serveer met een vrolijk gekleurd rietje.

 

Advertisements

Laat hier een reactie achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s