RAW PECAN KOKOS BALLETJES

Deze pecan kokos balletjes zijn een heerlijke snack om te serveren als er vrienden op de koffie komen. Ik maak altijd een voorraadje van deze balletjes, super makkelijk om te maken en veel gezonder dan een koekje bij de koffie.

Wist je dat pecannoten een bron zijn van vitamine E? Ook zitten ze boordevol vezels, welke belangrijk zijn voor een goede stoelgang. Bovendien bevatten pecannoten magnesium, een mineraal wat belangrijk is voor de botopbouw. Als je geen fan bent van kokos kun je de kokos ook weglaten uit het recept, zonder de kokos zijn de balletjes ook om van te smullen.

Ingrediënten
(Voor tien balletjes)

80 gram pecan noten
12 medjoul dadels
40 gram gemalen kokos

Benodigdheden
Keukenmachine

Bereiding
Zorg er voor dat de dadels ontpit zijn. Doe alle ingrediënten samen in de keukenmachine en mix in een paar minuten fijn. Rol met je handen tien balletjes van het mengsel. Zet ze even tien minuten in de koelkast om hard te worden.