Deze bliss balls met pecannoten zijn een heerlijke snack om te serveren als er vrienden op de koffie komen. Ben jij ook zo gek op bliss balls? Ik maak vaak een voorraadje van deze raw balletjes. Ze zijn erg simpel om te maken (maar 3 ingrediënten nodig!) en veel voedzamer dan een koekje bij de koffie. Bovendien zijn ze handig als gezonde snack voor op je werk of als tussendoortje onderweg.

 

Bliss balls met pecannoten

 

Bliss balls zijn ook erg voedzaam voor je lichaam. Zo zitten ze boordevol vitaminen, vezels en gezonde vetten. Wist je dat pecannoten een bron zijn van vitamine E? Daarnaast zitten ze boordevol vezels, welke belangrijk zijn voor een goede stoelgang. Bovendien bevatten pecannoten magnesium, een mineraal wat belangrijk is voor de bot opbouw. Als je geen fan bent van kokos kun je de kokos ook weglaten uit het recept, zonder de kokos zijn de balletjes ook om van te smullen.

Deze bliss balls met pecannoten zijn:

  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • 100% vegan
  • Erg makkelijk om te maken, maar 3 ingrediënten nodig!

Ga jij deze bliss balls met pecannoten proberen? Laat me dan vooral even weten wat je er van vond. Deel je recept foto op Instagram via #zonderzooi of tag me @zonderzooi. Vind ik leuk!

 

bliss balls met pecannoten

bliss balls met pecannoten

 

Recept bliss balls met pecannoten

 

Bereidingstijd: 10 minuten

 

Ingrediënten
(Voor tien bliss balls)

80 gram pecannoten
12 medjoul dadels
40 gram gemalen kokos

 

Benodigdheden

Keukenmachine

 

Bereiding

1. Zorg er voor dat de dadels ontpit zijn. Doe alle ingrediënten samen in de keukenmachine en mix in een paar minuten fijn.

2. Rol met je handen tien balletjes van het mengsel.

3. Zet ze even tien minuten in de koelkast om hard te worden.

Wil je door mij begeleid worden met een gezonder eetpatroon? Meld je dan nu aan voor mijn 12-weekse online programma waarbij ik je help om zonder zooi te eten, af te kicken van suikers en weer lekker in je vel te zitten!

info@zonderz