PINDAKAAS & BANAAN SMOOTHIE

Pindakaas, I love it. Het liefst eet ik het elke dag wel, de ene keer op een rijstwafel en dan weer door mijn havermout. Maar een smoothie met pindakaas had ik eigenlijk nog nooit op. Als diehard pindakaas fan moest ik dit dus ook eens proberen. En ja hoor, het was heerlijk. De combinatie van banaan en pindakaas is sowieso altijd goed. Bovendien zorgt de kaneel er voor dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft en geeft het een lekkere touch aan de smoothie. Snel proberen dus.

Ingrediënten
(Voor een persoon)

1 bevroren banaan
200 ml plantaardige melk (sojamelk, rijstmelk etc.)
1 eetlepel natuurlijke pindakaas
2 snufjes kaneel

Benodigdheden
Blender

Bereiding
Haal de banaan uit de vriezer en laat deze vijf minuten ontdooien. Zo wordt de banaan wat makkelijker te blenden. Snijd hem in plakjes en voeg daarna de overige ingrediënten toe. Mix tot een romige smoothie en giet in een groot glas. Serveer met een vrolijk rietje.

Tip: Wil je deze smoothie als ontbijt eten? Voeg dan een paar eetlepels havermout toe.