SONY DSC

SONY DSC

Ken jij Buutvrij in Tilburg al? Buutvrij is een cool tentje waar je terecht kunt voor heerlijk belegde broodjes, taart en verse sappen. Buutvrij wordt ook wel creatief koffie café genoemd en creatief is het zeker. Het interieur is een mix van vintage design, arty illustraties op de muur en gezellige hoekjes waar je kunt genieten van een kopje koffie. De exposities op de muur veranderen elke keer en je kunt hier ook kunst kopen als je wilt.

Het café heeft een gevarieerd menu, van heerlijke vegan boterhammen met gegrilde groenten en hummus tot een lekker broodje met banaan en pindakaas. Daarnaast hebben ze ook vele lekkere sappen. Zo hebben ze hier energie-smoothies met vers fruit, groenten en superfoods. Een toffe plek dus voor mensen die fan zijn van gezond eten!
Als je een dagje naar Tilburg gaat om te shoppen zou ik hier dus even gaan lunchen. De locatie is ideaal, als je vanaf het station naar het centrum van Tilburg loopt kom je Buutvrij al tegen.

Buutvrij – Stationsstraat 49 – 5038 EC Tilburg

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Zonderzooi

Zonderzooi

Foodcoach & blogger at Zonderzooi
Hoi ik ben Dalí! Ik ben dol op koken, reizen en yoga. Met mijn blog Zonderzooi wil ik je inspireren om zo min mogelijk 'zooi' te eten en duurzamer te leven. Alle recepten die je hier vind zijn puur, natuurlijk en 100% Zonderzooi. Naast mijn blog werk ik ook als foodcoach en begeleid ik mensen met een gezond eetpatroon. “A healthy outside starts from the inside”, dat is mijn motto.
Zonderzooi

Latest posts by Zonderzooi

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe recepten en artikelen? Meld je dan aan voor de Zonderzooi update! Deze ontvang je 2x per maand in je mailbox.