fbpx ...

Meer structuur, voedzamer eten en gemakkelijk

jouw voedingspatroon weer op orde!

Bestel het 14 dagen voedingsschema nu voor €49. 

Meer structuur, voedzamer eten en gemakkelijk jouw voedingspatroon weer op orde!

 

De voordelen van dit 14 dagen voedingsschema:

 • Je krijgt meer structuur in je voedingspatroon
 • Je hoeft niet meer na te denken over wat je moet eten
 • Helpt bij het afkicken van suikers, fast food en zooi
 • Op een gemakkelijke manier weer lekker in je vel zitten
 • Inclusief boodschappenlijst, dus je kunt gelijk beginnen!
14 dagen voedingsschema
14 dagen voedingsschema

14 dagen voedingsschema

Veel voedingsschema’s zijn ingewikkeld of ontzettend saai qua recepten. Als je Zonderzooi een beetje kent, dan weet je dat de recepten makkelijk én lekker zijn.

Dat is de reden waarom dit voedingsschema zo goed werkt, want die 14 dagen vliegen voorbij terwijl jij geniet van heerlijke voedzame gerechten die je zo op tafel zet.

Zie het als een reset om even af te kicken van alle suikers, fast food en ‘zooi’. Daar heb jij na die 14 dagen geen behoefte meer aan én je zit ook nog eens geweldig lekker in je vel!

Hoe zou het zijn als je:

N

Op een leuke én makkelijke manier kunt afkicken van suikers, fast food en 'zooi'

N

Meer structuur krijgt in je voedingspatroon

N

Je weer lekker fit en energiek voelt

N

Met weinig moeite de lekkerste voedzame maaltijden op tafel zet

N

Op een fijne manier kilo's kunt kwijtraken, zonder hongergevoel!

Wil jij dit ook veranderen?  

Van stress over wat je het beste kan eten om jouw doelen te bereiken, naar niet meer hoeven nadenken en precies weten dat je het juiste doet.  

Van elke dag drang naar suikers, fast food of zooi, naar een fijne structuur en balans in je voedingspatroon.

Van veel energiedipjes gedurende de dag, naar elke dag lekker veel energie!

Van jezelf altijd gedachteloos vullen, naar voeden met aandacht en liefde voor je lichaam.

Van ontevreden zijn over je lichaam, naar een paar kilo minder en weer lekker in je vel!

14 dagen voedingsschema
14 dagen voedingsschema

Het 14 dagen voedingsschema bevat:

 • Een uitgebreid voedingsschema voor 14 dagen (ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes)

 • Makkelijke recepten die zo op tafel staan

 • Inclusief boodschappenlijst (met producten die verkrijgbaar zijn in de reguliere supermarkt)

 • Extra bonus: 15 basisrecepten, zoals amandelmelk, brood, bliss balls etc.

 • Alle recepten zijn 100% natuurlijk, plantaardig en lactosevrij

 • Inclusief glutenvrije recepten en opties

 • 51 pagina’s boordevol inspiratie om weer lekker in je vel te zitten!

Wat anderen zeggen over mijn voedingsschema’s

Nu met jouw voedingsschema en recepten ben ik al 3 kilo kwijt en dat niet eens binnen twee weken. Voorheen had ik vaak honger tussendoor, maar nu met een goede hoeveelheid qua porties krijg ik voldoende binnen en gaan eindelijk de kilo’s eraf. Echt heel erg bedankt dat je anderen zoveel leert over juiste voeding. Voel mij nu al energieker en sta elke maandag vol plezier voor de gehele werkweek mijn maaltijden te preppen!”

Patricia

Door het voedingsschema kreeg ik meer energie, heb ik geen opgeblazen buik meer en minder last van mijn acne. Ook zorgde het voor mij voor meer rust en structuur. De chocolade havermoutpap en de pasta met avocado pesto vond ik het lekkerst! Het waren verrassende maaltijden waar ik zelf niet zo snel op zou komen.”

Maybritt

“Het voedingsschema geeft mij houvast en structuur, omdat het geen energie kost om te bedenken wat ik ga eten. Ik vond het erg leuk om de verschillende gerechten te proberen, juist ook met groenten of samenstellingen die ik zelf niet snel zou nemen. Zo heb je al een mooi overzicht van voedzame recepten. De warme dadel-amandel shake, pasta met geroosterde paprikasaus en noedels met broccoli waren mijn favoriet.”

Nelum

Dalí Brackenie

Mijn naam is Dalí Brackenie, foodcoach en blogger. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen de beste versie van zichzelf te worden, door middel van voedzame recepten en persoonlijk advies. 

In 2015 studeerde ik af als Wellness & Lifestyle Coach en startte ik met mijn blog Zonderzooi. Deze blog boordevol voedzame recepten en tips voor een gebalanceerde lifestyle werd al snel een groot succes. Al 6 jaar coach ik vrouwen met het bereiken van hun doelen, van meer structuur vinden in hun voeding tot het bereiken van hun ideale gewicht. Ook heb ik onlangs een cursus Ayurvedische voeding afgerond. 

Ik pas mijn kennis over voeding nu al een tijd toe op mijn cliënten en zij bereiken hier fantastische resultaten mee. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten. Zou jij dit ook graag willen? Dan is dit jouw teken om de eerste stap te zetten!

 

‘Your decicions today will define your tomorrow’

14 dagen voedingsschema
14 dagen voedingsschema
14 dagen voedingsschema
14 dagen voedingsschema

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit voedingsschema bedoeld?
Dit voedingsschema is bedoeld voor vrouwen die graag voedzamer willen eten en lekkerder in hun vel willen zitten. En ook graag willen afvallen zonder hongergevoel. En dat allemaal op een leuke manier: met heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn! 

Waarom is dit voedingsschema zo effectief en gaat juist dit mij helpen?

Veel vrouwen zijn je al voorgegaan en ook zij hebben hiermee fantastische resultaten bereikt. Na het volgen van het 14 dagen voedingsschema hadden ze meer structuur in hun voedingspatroon, minder behoefte aan suikers, fast food of zooi, véél meer energie, een paar kilo kwijt én een stralendere huid! 

Kan ik ook vlees of vis toevoegen aan de recepten?

Natuurlijk, als jij dat graag wilt dan kan dat altijd. Het voedingsschema is 100% plantaardig, maar je bent altijd vrij om hier extra dingen aan toe te voegen of bepaalde recepten zelf te wijzigen. 

Ik heb een intolerantie, wordt daar rekening mee gehouden?

Er wordt rekening gehouden met gluten- en lactose intolerantie. Alle recepten zijn op basis van plantaardige melkproducten en daarnaast worden er veel producten gebruikt die van nature glutenvrij zijn, zoals quinoa en havermout. Als een product niet glutenvrij is dan wordt daar een andere optie of een basisrecept voor gegeven. 

 

Op welke manier ontvang ik het voedingsschema?

Nadat jij het voedingsschema betaald hebt ontvang je via een e-mail jouw bestelling. Klik in deze mail onder de tekst Downloaden op ’14 dagen voedingsschema’, op deze manier kun je het voedingsschema opslaan op jouw computer, tablet of telefoon. Let op: dit is een PDF document en geen fysiek boek, het wordt dus niet via de post naar jouw huisadres toegestuurd. 

Heb je problemen met het downloaden van het voedingsschema? Stuur dan een mail naar info@zonderzooi.com. 

Wat voor soort recepten kan ik verwachten?

Alle recepten zijn natuurlijk, Ayurvedisch verantwoord, 100% plantaardig en lactosevrij. Het zijn hele lekkere, voedzame recepten waar je lichaam ontzettend blij van wordt! Denk aan havermoutpap met speculaaskruiden en appel, een quinoa salade met gegrilde groenten en romige tahin dressing, pasta met geroosterde paprikasaus, Aziatische courgettesoep, de allerlekkerste pompoen-speculaascake en nog zoveel meer. Maar ook dagen dat je bijvoorbeeld iets simpels als brood mag eten bij de lunch, zodat je het ook makkelijk mee kan nemen naar je werk bijvoorbeeld! 

Kan ik het voedingsschema ook volgen met mijn gezin?

Ja, dat is zeker mogelijk. De maaltijden overdag (ontbijt, lunch, tussendoortjes) zijn gebaseerd op één persoon en het diner op twee personen. Je kunt het diner altijd zelf aanpassen naar meerdere porties, zodat jouw gezin ook mee kan doen met alle gerechten en je niet dubbel hoeft te koken. 

Hoeveel tijd kost het mij?

Dat valt heel erg mee. De ontbijtrecepten staan al binnen 5-10 minuten op tafel en de lunch- en diner recepten zijn bijna allemaal binnen 20-30 minuten klaar.

Kan ik het voedingsschema ook volgen tijdens een werkweek?

Jazeker! Het ontbijt is makkelijk om te maken en staat zo op tafel. Daarnaast is er rekening gehouden met mensen die buiten de deur werken, dus de lunch kun je bijvoorbeeld altijd makkelijk meenemen als je dat graag wilt. Ook staan de diner gerechten snel op tafel, dus als jij ‘s avonds moe bent dan hoef je niet nog urenlang in de keuken te staan. 

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Stuur dan een mailtje naar info@zonderzooi.com of gebruik het contactformulier. Dalí helpt je graag! 

Yes, je bent helemaal aan het einde van deze pagina gekomen! En dat betekent natuurlijk niet niks. Dat betekent dat jij klaar bent voor verandering, zodat je weer heerlijk in je vel komt te zitten. Mijn vraag aan jou: waar wacht je nog op?